Grafikai tervezés

 

Szívesen segítünk a tervezésben is!

 

 

Egyszerű szerkesztési feladatok: 1.000 Ft / db

Egyszerűbb képszerkesztési feladatok, mint a vágás, forgatás, homályosságmentesítés, élesítés, színhőmérséklet beállítása, fájl méretének megváltoztatása stb.
Tehát nem olyan dolgok, amik a fotón alapvetően változtatnak csak tisztábbá, élénkebbé, élesebbé, esetleg világosabbá vagy sötétebbé teszik a képet.


Speciális képszerkesztés: 1.000 - 8.000 Ft / db

Kisebb-nagyobb átalakítások, melyek azonban már megváltoztatják a képet és komolyabb képszerkesztési tapasztalatot igényelnek (tükröződések eltávolítása, kép hátterének kiterjesztése, kép kiegészítése vagy nem kívánt képrészletek eltávolítása).

 

Egyedi képek vagy minták tervezése: 3.000 - 15.000 Ft / db

A speciális képszerkesztés és az egyedi képek, minták tervezésének végső árai nagyban függnek attól is, hogy miből kell dolgoznunk, ill. hogy milyen célra szeretnéd felhasználni és milyen formában szeretnéd megkapni az eredményt.


- ha eredeti fényképet, rajzot kapunk, akkor valamivel több a munka, de könnyebb vele dolgozni, hiszen magunk tudjuk digitalizálni
- digitálisan elküldött anyag esetén számít a fájlformátum és annak mérete, mivel ezek befolyásolják a kiindulási anyag minőségét

Ezért kérlek előre gondold végig, mit szeretnél belőle kihozni és hogy magáncélra vagy nyersanyagnak kell további munkálatokhoz!

- digitálisan kéred az eredményt,
- papíron alapon,
- vagy termékeink egyikén szeretnéd azt viszontlátni?

 

 

Ha nincs ötleted, mondd el kinek és milyen alkalomból tervezel ajándékot.
Mesélj arról akinek adni szeretnéd.
 
 
Hidd el, hogy egy pár perces beszélgetés után biztosan megtaláljuk a megfelelő ajándékot.

Egyedi ajánlatainkért keress minket az info@familyajandek.hu e-mail címen

vagy a weboldalon található telefonszámokon!

 

A Family Ajándék Csapata